Sport

Team Romania Wolves, victorie mare în Canada. Puştii români au făcut instrucţie cu Vegas Jr. Golden Knights şi visează să aducă trofeul în România

Team Romania Wolves, victorie mare în Canada. Micii hocheişti „tricolori” fac senzaţie la International Pee-Wee Hockey Tournament, competiţie considerată un adevărat Campionat Mondial pentru categoria de vârstă U13.

În Pavillon de la Jeunesse, puştii antrenaţi de Laszlo Kovacs şi Levente Zsok au reuşit o victorie mare, 7-0, cu Vegas Jr. Golden Knights, grupare care la nivel de seniori este deţinătoarea Cupei Stanley, fiind campioana NHL.

Team Romania Wolves, victorie mare în Canada. Golurile formaţiei noastre au fost marcate de Tudor Candrea Bozga, Gergo Eross 2, Istvan Szekely şi Albert Mărgineanu 3.

Team Romania Wolves, victorie mare în Canada. „Dumnezeul hocheiului a fost cu noi”

„Dumnezeul hocheiului a fost cu noi în acest meci. Copiii au fost super motivați şi au fost încurajați de părinţi și de un grup masiv de români din Canada. Pe lângă toate astea, pucul a sărit unde am vrut noi.
Această victorie cu Vegas, cred că o să trezească acasă, în Romania, un interes și mai mare vizavi de Pee-Wee şi de hochei. România și-a facut un nume aici prin evoluțiile echipei.
Deocamdată nu ne gândim la trofeu, luam totul pas cu pas, ne concentram pe următorul meci. Vom vedea ce se va intamplă.
Oricum, deja e un castig. Pentru mine, și asta spun in fiecare an, deja am câștigat prin faptul că am participat la această competiţie. Zâmbetul copiilor mă face și pe mine fericit!
Hai Team Wolves Romania!”
, a declarat pentru MyTEX antrenorul Laszlo Kovacs.

Team Romania Wolves | MyTex.ro
FOTO: Facebook Ice Hockey – Asociatie Sportiva

În semifinale, pe partea stângă a tabloului categoriei AA, Team Romania Wolves se va duela cu Atlantic Selects. Meciul este programat astăzi, la ora locală 17.30, 00.30 în România.

FOTO: Facebook Ice Hockey – Asociatie Sportiva


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Iorgu
2 luni în urmă

Bravo băieți! Brașovul e cu voi!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare