Sport

[ViDEO] Igor Timbalari A CÂȘTIGAT Maratonul Internațional Brașov!!! Atmosferă de mare competiție!!! – GALERIE FOTO+VIDEO

  • maraton1_251767.jpg
  • maraton5_251768.jpg
  • maraton4_251769.jpg
  • maraton2_251770.jpg
  • maraton7_251771.jpg
  • maraton9_251772.jpg
  • maraton8_251773.jpg
  • iulianmiu.jpg
 

11.13. Igor Timbalari, din Republica Moldova, a trecut primul linia de sosire în proba de maraton. El a fost cronometrat cu timpul de 3h.03.54. În top 3 au mai sosit Viorel Tams și Andrei Dan Dudu. La feminin a câștigat Iulia Găinariu, cronometrată cu timpul de 3h.15.00.

10.50 – Vlad Enăchescu, General Manager Telekom Sport: „Faptul că Brașovul este pe harta maratoanelor internaționale, este un lucru mare. Știu cât efort au depus colegii mei de la Telekom pentru promovarea și pentru organizarea acestui eveniment an de an. Acum a fost pentru prima oară când l-am pus sub «umbrela» Telekom Sport și nu pot decât să mă bucur. Cred că pentru România și pentru Brașov înseamnă foarte mult. Am văzut o mulțime de turiști, oameni care au venit să alerge. Este important să vadă frumusețea orașului Brașov. Eu de fiecare dată vin cu plăcere la Brașov, pentru că este un loc minunat. Am alergat, a fost un debut pentru mine. După mulți ani în care am făcut sport, dar după și mai mulți de stat pe bară, am reînceput anul trecut să alerg, în intimitate, la mine acasă, pe bandă, dar acum am fost convins să particip. Am alergat cursa de 5,7 kilometri. Pentru un începător este exact ceea ce trebuie. Am făcut un record personal. Pe bandă făceam cam șase minute și jumătate pe kilometru, acum am scăzut sub șase minute, ceea ce e important pentru mine. Te simți bine la Brașov. Aerul e curat, a fost exact vremea perfectă pentru alergare, iar pentru mine a fost debutul ideal. Cu siguranță, voi reveni la această competiție. Cred că acest maraton se va dezvolta de la an la an. În 2017 au fost în jur de 2.000 de participanți, acum s-a ajuns la peste 3.700 de oameni înscriși. Cu toate eforturile pe care le vor face atât organizatorii de aici, de la Brașov, cât și noi ca, principal sponsor, vom reuși să atragem din ce în ce mai multă lume și vom populariza această întrecere și în străinătate, pentru că e important să vină și oamenii de afară”.

10.25 – Fostul fotbalist Iulian Miu (foto 9) a fost prezent din nou, pentru a patra oară, la Maratonul Internațional Brașov.

„Am fost prezent la toate edițiile, dar acum m-am simțit cel mai bine. M-am pregătit mai mult și cred că am scos cel mai bun timp al meu. Acest maraton este foarte bine gândit. În acest an, numărul participanților a crescut consistent. Am văzut lângă mine mulți oameni dornici să alerge, dar și sponsori care au venit lângă această competiție. Lucrul acesta înseamnă mult pentru noi, cei care vrem să facem sport, care înseamnă sănătate. Eu am alergat 5,7 kilometri, a fost mai ușor. Traseul este foarte frumos. Pe viitor vreau să trec la cursa de 10 km, la semimaraton sau maraton nu cred că voi ajunge vreodată”, a declarat fostul jucător al Stelei.

Ora 10.03. Proba masculină de cros 10 km a fost câștigată de Robert Boroi, la feminin impunându-se Daniela Ciocan. La semimaraton, învingători au fost Adrian Brănescu, respectiv Luminița Suditu.

În această dimineață s-a dat startul ediției 2018 a Maratonului Internațional Brașov. La ora 8.00, Piața Sfatului a fost plină de concurenți, dar și de spectatori dornici să urmărească o competiție de un înalt nivel internațional.

Sunt peste 3.700 de alergători din 31 de țări de pe întreg mapamondul.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și ACS Smart Atletic, powerd by Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului, Consiliul Județean Brașov, Primăria Brașov, Federația Română de Atletism – parteneri instituționali. Sponsorii evenimentului sunt: Cinema One, Eva Energy, Banca Transilvania, Intersport, Temad, Paradisul Acvatic, Dorna, PowerBar, Superland Columbia, Brașov Trail Adventures – parteneri tehnici, Gral Medical – partener prevenție și Telekom Sport, Transilvania Expres (www.mytex.ro), Virgin Radio – parteneri media.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Totodată, organizatorii mulțumesc IJP Brașov, Poliției Locale, Poliției Județene, MEDO, ISU și Comprest.

Foto: Lucian Pop


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare