Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Ștefan Grigorie: „Trebuie să punem cu toții umărul pentru îndeplinirea obiectivului”

 

„Stegarii” au revenit de astăzi la antrenamente și, deși sutuația în care se află clubul nu este cea mai fericită, fotbaliştii cred că își pot îndeplini obiectivul, promovarea în Liga 1.

Unul dintre liderii vestiarului, Ștefan Grigorie, a declarat: „A fost o vacanță destul de lungă. Urmează o perioadă neplăcută, dar utilă. Noi am suferit din punct de vedere al pregătirii, dacă ne amintim cum ne-am strâns în vară. Cred că este o perioadă necesară și sunt sigur că în retur vom arăta mult mai bine. Ne așteptam să nu fie chiar o situație roz, dar avem speranțe că totul va fi bine. Am început o muncă și ar fi păcat să nu continuăm. FC Brașov merită să fie în Liga 1 și trebuie să punem cu toții umărul pentru îndeplinirea acestui obiectiv”. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. S-au reunit „stegarii”. Fără noutăți la primul antrenament. Stere: „Obiectivul nostru rămâne neschimbat, ne dorim ca în sezonul viitor FC Brașov să joace în Liga 1” – GALERIE FOTO+VIDEO


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare