Sport

[ViDEO] FC Brașov. Petre Goge, apt pentru meciul de la Timișoara. „Să ne întoarcem cu trei puncte”

 

Petre Goge a fost unul dintre „stegarii” remarcați în debutul sezonului. Apoi, mijlocașul de bandă s-a accidentat și a lipsit în ultimele meciuri, dar ar putea reveni pe teren în confruntarea de sâmbătă de la Timișoara.

„Vin după patru partide în care am lipsit, îmi doresc să intru din nou în primul «11» și să ne întoarcem cu trei puncte de la Timișoara. Va fi un joc dificil, cum sunt toate în Liga 2. Nu cred că sunt meciuri accesibile în acest campionat. Am început bine sezonul chiar dacă multă lume nu a crezut în noi, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să continuăm să adunăm puncte. De obicei cu echipele mai slab cotate îți pierzi puțin concentrare, nu trebuie să se întâmple acest lucru”, a declarat Goge într-o conferință de presă. 

CITEȘTE ȘI: 

 FC BRAȘOV. Cornel Țălnar își atenționează jucătorii: „De multe ori, un meci cu UTA este mai ușor decât unul cu o echipă ca Timișoara”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button