Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Ioan Șerban: „Vrem să promovăm. Suntem în grafic și ne dorim să aducem trei puncte de la Clinceni”

 

Unul dintre oamenii de bază în acest sezon la FC Brașov, fundașul Ioan Șerban, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre partida de la Clinceni, programată sâmbătă, la ora 11.00.

„Atmosfera este foarte bună în echipă și sperăm că sâmbătă vom aduce trei puncte din deplasarea de la Clinceni, să rămânem pe loc promovabil. Ne dorim să continuăm pe această linie. Nu va fi ușor, dar vom da totul pentru a câștiga această confruntare. Am urmărit echipa adversă, sunt acolo jucători de valoare, dar suntem pregătiți să ne impunem. Încă din vară ne-am dorit să avem un parcurs bun și am reușit. Vrem să ne începlinim obiectivul, să promovăm. Suntem în grafic, sperăm să continuăm seria rezultatelor pozitive. Mai sunt trei etape din tur și încă două din retur. Nu va fi ușor și fiecare punct contează în economia campionatului”, a delcarat Șerban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare