Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Nu trebuie să ne mai ascundem după deget. Incertitudinea persistă. Dacă nu vin banii de la Steaua, 100% se vor închide porțile”

 

FC Brașov va juca sâmbătă, la ora 13.30, la Călărași, meciul fiind unul crucial în lupta pentru promovare. Totuși, la gruparea „stegară” situația este una extrem de complicată, antrenorul Cornel Țălnar a precizat că dacă Vasile Dochița nu se implica echipa nu ar fi putut face deplasarea pentru meciul de sâmbătă și că singura șansă ca FC Brașov să termine acest retur este ca Steaua să vireze ultimele două tranșe aferente transferului lui Alexandru Chipciu la Anderlecht. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, „100% se vor închide porțile”. Pentru ca acest lucru să se întâmple, CNSL ar trebui să dea până la urmă un verdict în cazul memoriului depus de cei de la Sporting Pitești, care solicită o sumă de bani din respectivul transfer. Următorul termen acordat de comisie în acest caz este pe 9 martie.

„Vom avea o partidă foarte grea la Călărași. Din ce am discutat cu Adrian Mihalcea, ei și-au adus vreo nouă jucători. Noi nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus din punct de vedere al transferurilor. Din păcate, la club persistă această incertitudine a zilei de mâine. CNSL a amânat din nou soliționarea cazului cu Piteștiul. Situația este la fel de neclară ca la începutul lunii decembrie. În contul clubului nu este nici un ban, singurul om care încearcă să facă ceva, bagă și mâna în propriul buzunar, este Vasile Dochița. E greu să faci fotbal în aceste condiții. Jucătorii sunt și ei nemulțumiți. Nu au siguranța zilei de mâine. Nu apare nici o speranță. Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu această echipă. Formația asta, cât timp au fost banii la zi, când am putut să trag de jucători să îi țin sub presiune, a jucat extraordinar și a avut rezultate. De la 1 decembrie, când au început incertitudinile, lucrurile au degenerat și nimeni nu are nici o perspectivă. La ora actuala aceasta este situația și nu trebuie să ne ascundem după deget. Noi ne bazăm în totalitate pe banii care trebuie să mai vină de la Steaua pe Chipciu. Dacă nu luăm acești bani, 100% se vor închide porțile. E gaz de plătit, curent, salarii.Am vorbit cu Gigi și mi-a spus că nu e nici o problemă. Ne va da banii, dar trebuie să aștepte verdictul de la CNSL să se termine acest litigiu între Sporting Pitești și Steaua. Am discutat cu oameni care conduc acest oraș, nimeni nu vrea să se implice, să ajute. Nu știu care e cauza. Alte sporturi văd că sunt ajutate, dar fotbalul este dat total la o parte. Nici oamenii de afaceri nu vor. Singurul care s-a întors lângă noi este Simon Maurer, în rest trăim de pe o zi pe alta, fără nici un fel de speranță. Acestea sunt problemele reale. Cum putem să motivăm niște jucători care nu au siguranța zilei de mâine. Va fi foarte greu. Eu încerc, eu i-am adus aici, dar incertitudinea crează doar probleme. Pentru a promova trebuie să mănânce și oamenii aceștia, să se vitaminizeze. Cu toții ne dorim, nu e cineva care să nu vrea promovarea, dar mai trebuie să și putem. Dacă am ajuns să nu știm dacă vom merge la Călărași. Dacă Vasile Dochița nu bagă mâna în buzunar, nu vom pleca, dar el este omul care rezolvă problemele o va face și acum. Acest lucru nu poate să meargă la infinit”, a comentat Cornel Țălnar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare