Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Momentan, lucrurile sunt neclare. Această nesiguranță financiară oferă suspans”

 

Dacă ieri a absentat motivat, fiind la București, la un curs al antrenorilor, tehnicianul „stegarilor”, Cornel Țălnar, a ajuns astăzi la Brașov și a condus ședința de pregătire de la Stadionul „Tineretului”.

„Papa” a precizat că așteaptă clarificarea situației de la club, pentru a vedea dacă jucătorii pe care îi dorește vor putea fi transferați.

„Am discutat cu băieții, le-am explicat situația reală. Mai așteptăm 2-3 zile, să vedem exact ce se va întâmpla. Am înțeles că mâine este un nou proces în urma căruia vom afla dacă Top Expert se va mai ocupa de administrarea și coordonarea activității la FC Brașov. După aceea vom putea spune mai multe. Momentan, lucrurile sunt neclare. Nu credeam că putem să fim în această situație. Această nesiguranță financiară oferă suspans. Sper că lucrurile se vor rezolva. Pentru a putea să ne luptăm pentru promovare, avem nevoie de 4-5 jucători. Eu am discutat deja cu ei, deocamdată sunt în stand-by. În funcție de ce premise vom avea pentru retur, voi spune și despre ce fotbaliști este vorba. Sper că cei care conduc ostilitățile vor face tot ce depinde de ei pentru a rezolva aceste probleme. E păcat de munca acestor băieți, care în tur au făcut o figură frumoasă. Dacă până la 1 decembrie lucrurile au stat bine, când a apărut prima sincopă din punct de vedere financiar, au intervenit și problemele. Sper că aceste lucruri să nu mai continue. Sperăm că cel puțin salariile, care și așa sunt mici pentru obiectivul pe care îl avem, să fie date la timp. Dacă se va întâmpla acest lucru, eu și băieții putem promite că vom face tot ce depinde de noi pentru a obține promovarea. Dacă lucrurile nu vor fi clare, va fi foarte greu. Dacă jucătorii nu vor fi motivați, nu va fi ușor să lucrăm”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare