Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Mergem la Clinceni fără patru jucători de bază, dar vrem să obținem un rezultat pozitiv”

 

După un rezultat excelent pe terenul unei contracandidate la promovare, FC Brașov se va deplasa în week-end la Clinceni, pentru partida cu Academica, o grupare care a dezamăgit până acum și se află pe poziția a 14-a, cu doar 15 puncte acumulate. Deși trupa de lângă București se anunța o candidată la locurile fruntașe și chiar la promovare, în acest moment este mai aproape de retrogradare decât de podium.

„La Mioveni a fost jocul campionatului pentru noi. Un insucces al nostru echilibra situația și ne ducea pe un teren cu nisipuri mișcătoare. Sper că victoria de la Mioveni va fi un stimulent pentru ceea ce va urma în acest final de an. Din păcate, avem probleme înaintea meciului de la Clinceni. Lipsesc patru titulari, Paul Iacob și Popa, suspendați, iar Leca și Grigorie sunt accidentați. Este aproape o jumătate de echipă și va fi greu să găsesc o formulă competitivă. Sper că cei care vor intra vor da totul pentru a obține un nou rezultat pozitiv. O victorie la Clinceni ar fi extraordinară. Vor fi improvizații, asta e clar. La începutul sezonului, după achizițiile pe care le-au făcut, cei de la Clinceni se gândeau la promovare. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu au avut rezultatele așteptate. Important este să ne facem noi treaba, să obținem un rezultat favorabil, să bătătorim mai bine poziția pe care ne aflăm”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Cornel Țălnar.

Totuși, sunt șanse ca cei doi accidentați, Leca și Grigorie, să fie recuperați și să poată evolua la Clinceni.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare