Sport

[ViDEO] EURO U21. Ionuț Radu, discurs împresionant înainte de victoria cu Anglia: „Nu mi-e frică, vă am pe voi în față și o țară întreagă în spate. Ne-am născut câștigători și vom fi câștigători!”

 

Ionuț Radu, căpitanul și unul dintre liderii Naționalei U21 a României, a avut un discurs impresionant în vestiar, înaintea meciului cu Anglia, din grupa C a campionatului European, câștigat până la urmă de „tricolori”, 4-2 (detalii aici: EURO U21. NEBUNIE. România – Anglia, meci FABULOS la Cesena. „Tricolorii” mici sunt cu adevărat MARI).

„Sunteți pregătiți, da? Gândiți-vă la tot ce ați trăit până acum, la tot ce ați trăit în carierele voastre. În acest meci noi vom muri pe teren. Mie nu mi-e frică, pentru că vă am pe voi în fața mea și o țară întreagă în spatele meu. În spatele nostru. Trebuie să intrăm pe teren și să-i călcăm pe cap! A venit momentul să le arătăm ce înseamnă să fim români cu adevărat! Ieșim pe teren și dăm tot. Eu dau tot pentru voi, voi dați tot pentru mine! Avem o singură opțiune pentru acest meci, să fim câștigători! Ne-am născut câștigători și vom fi câștigători!”, a spus Radu.

Discursul complet în materialul video.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare