Sport

[ViDEO] CORONA BRAȘOV. EXCLUSIVITATE! Dialogul dintre primarul Coliban și ex-directorul Miclăuș (AUDIO)… Bondar și Cucuian, „mărul discordiei”

  • deducoliban.png
 

La conferinţa de presă în care a fost prezentat Alexandru Dedu ca manager general sportiv al CSM Corona (foto) – CORONA BRAȘOV. Alexandru Dedu a recunoscut că ia 5.000 de euro/lună, dar…, printre altele, primarul Allen Coliban a relevat că nu s-a implicat pentru menținerea antrenorului Alin Bondar și a șefului de secție Mircea Cucuian în funcții, după ratarea promovării echipei de handbal feminin în Liga Națională, fapt care – se știe – a determinat demisia fostului director Radu Miclăuș, așa cum a relatat acesta în „aventurile” găzduite în serie de www.mytex.ro.

Pentru a susține că are dreptate, Radu Miclăuș ne-a transmis un fișier audio (1) cu o discuție avută cu primarul Allen Coliban, în urma căreia a decis să demisioneze.

Conform înregistrării primite, Miclăuș a cerut imperios ca antrenorul Alin Bondar și șeful de secție Mircea Cucuian să plece de la CSM Corona după ce n-au reușit promovarea, iar edilul-șef a intervenit: „Eu sunt omul care iau deciziile”. Coliban a vorbit despre proiectul de la handbal, punctând ca cei doi să fie lăsați să-și facă treaba.

Radu Miclăuș a replicat: „Nu există nici un proiect. E vorba de incompetență… Pe Cucuian îl pot da afară chiar eu”.

Apoi, primarul a punctat: „E o foarte mare greșeală; înseamnă că te lupți cu mine, îți încordezi mușchii”.

În final, Miclăuș a menționat: „E alegerea ta. Ai să vezi că acest proiect nu va avea succes”. 

De asemenea, Radu Miclăuș, ex-directorul CSM Corona, ne-a transmis două întregistrări audio, una pe teme Covid, în care i s-a ascuns o situație riscantă, și alta privind o analiză a echipei de handbal feminin senioare (cauzele ratării promovării), care, de asemenea, pot fi ascultate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Iată că, din câte se observă, Alin Bondar nu ar mai fi ținut în brațe de primarul Allen Coliban. Fostul director al Coronei, Radu Miclăuș, ceruse insistent demiterea lui Bondar, însă edilul Brașovului n-a vrut nici în ruptul capului… Citeşte mai mult »

Back to top button