Sport

[ViDEO] Cel mai mare festival de sport şi sănătate din România – „Cea mai mare oră de sport” – se mută în acest weekend la Braşov

  • mfb-adrianborozan.jpg
  • mfb-fernandogorini.jpg
  • mfb-kinga_2.jpg
 

După o ediţie super energizantă la Bucureşti, caravana Mişcarea face bine, powered by Dolce Sport şi susţinută de Telekom România, ajunge la Braşov, pe 8 iulie, când pasionaţii mişcării în aer liber vor ocupa Piaţă Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la „Cea mai mare oră de sport”, ediţia a VII-a.

Festivalul de sport şi sănătate „Cea mai mare ora de sport” se întinde pe parcursul a două luni de vară, în 3 oraşe din România (Bucureşti, Braşov şi Mamaia), cu câte 12 ore de mişcare în fiecare oraş. În cadrul festivalului se desfăşoară o mulţime de activităţi sportive, clase de fitness gratuite susţinute de traineri renumiţi din ţară şi de peste hotare, mici campionate de fotbal sau tenis de masă şi crosuri caritabile, dar sunt şi zone dedicate unde participanţii îşi pot testa sănătatea cu ajutorul unor aparate specializate.

„Prin acest festival de sport, Telekom promovează un stil de viaţă sănătos în cele mai populare regiuni din ţară, ca parte a strategiei de responsabilitate socială a grupului. Ne bucurăm să remarcăm faptul că numărul de participanţi creşte de la an la an, ceea ce confirmă succesul demersului nostru şi dorinţa românilor de a trăi sănătos”, a declarant Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom România.

Evenimentul din Braşov este unul dintre cele mai vibrante întrucât are loc într-o zonă frumoasă şi încărcată de istorie. Programul va cuprinde:

– Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate: Steel Programs, Kangoo Jumps, Funcţional Training, Barre Fitness, Zumba, OneKor Energy, Funcţional Step, FightKlub Khai Bo şi multe altele; 

– Shooting Gate şi tenis de masă;

– Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe, cu start în Piaţă Sfatului, 4 km, pentru cei care vor să descopere bucuria alergării, 7km, cu 340 m diferenţă de nivel, pentru alergătorii de cursa mai lungă şi care nu se tem de înălţimi şi căţărări.

* „Cea mai mare ora de sport” – clase de fitness

Pe lângă clasele de fitness, pe parcursul celor 12 ore vor funcţiona şi clase de Real Ryder (biciclete staţionare), dar şi screening-uri de depistare a sindromului de moarte subită cardiacă oferite de BTL România Aparatură Medicală, singurii din lume ce deţin echipamente specializate.

Cel mai premiat echipament la nivel mondial din domeniul esteticii medicale va putea fi testat sâmbătă la Braşov, Piaţa Sfatului, în cadrul evenimentului „Cea mai mare oră de sport”. BTL Exilis EliteTM este un sistem destinat esteticii medicale care oferă cea mai avansată tehnologie de radiofrecvenţă non-invazivă pentru remodelare corporală, lifting al zonelor laxe şi rejuvenare facială, cu rezultate vizibile şi de lungă durată.

De asemenea, reprezentanţii de la Crucea Roşie Română, prin filiala din Braşov, vor fi prezenţi cu un cort de prim ajutor dotat cu pat, defibrilator şi materialele necesare desfăşurării activităţii medicale (truse medicale complete, targă mobilă pentru căutare şi salvare a victimelor, oxigen, medicaţie şi aparatură de urgenţă). Voluntarii şi personalul acreditat vor ţine demonstraţii de prim ajutor pe parcursul întregii zile.

Participarea la toate activităţile este gratuită. În plus, participanţii la clase pot câştiga şi numeroase premii sportive, porţii sănătoase de mâncare şi alte cadouri oferite de partenerii evenimentului.

Programul complet este afişat pe miscareafacebine.ro/clase-braşov, platforma de informare a campaniei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/487830004882997/.

* Crosul caritabil UpDown Run

În cadrul celei mai mari ore de sport de la Braşov participanţii vor avea parte de o super provocare – Crosul UpDown Run – cu două probe, pe două distanţe, cu start şi finish în Piaţa Sfatului: 4km sau 7km, în funcţie de pregătirea fizică a fiecăruia şi cât de mult îşi doresc să îşi depăşească limitele.

Şi de această dată miza este dublă: participanţii la cros vor alerga pentru sănătatea lor şi pentru bolnavii cu afecţiuni incurabile îngrijiţi şi susţinuţi de HOSPICE Casa Speranţei. În plus, pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundaţia Telekom România şi Smartatletic vor dona câte 4 euro cauzei caritabile a evenimentului.

Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toţi participanţii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiaţi cu diplome, cupe şi premii oferite de partenerul evenimentului – Telekom România.

Înscriele online s-au închis, dar cei care vor dori să participe, se pot înregistra la faţa locului, în Piaţa Sfatului, în intervalul orar 8.00-9.00.

Startul la Crosul UpDown Run se va da la ora 9.30, iar festivitatea de premiere va începe la ora 14.00.

Cea mai mare ora de sport este un eveniment organizat de Telekom România, în parteneriat cu Smartatletic şi GetFit.

Parteneri ai evenimentului: BTL România Aparatură Medicală, Societatea de Cruce Roşie Română, Fundaţia Dr. Leventer pentru Sănătatea Pielii, Avene (creme de protecţie solară), Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler, VIWA România (Ape cu vitamine), SKIN, Eisberg – Iubesc Salatele şi Braşov Trail Adventures.

Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului de la Braşov sunt disponibile aici: miscareafacebine.ro/oradesport.

După Bucureşti şi Braşov, al treilea eveniment „Cea mai mare ora de sport” din cadrul ediţiei din acest an va avea loc la Mamaia, pe 29 iulie.

Pentru detalii, contactaţi:
Claudia Şofron (PR Manager)
claudia.şofron@smartatletic.ro
0756.247.387


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare