Sport

[ViDEO] BRAȘOV. LIGA 4. AS „SR”, la un punct de barajul pentru Liga 3. Rezultatele etapei. Florin Stângă: „Îmi doresc să muncesc în continuare”

 

AS „SR” și-a mai trecut în cont un succes categoric în Liga 4 brașoveană. Astăzi, pe Stadionul „Tineretului”, formația antrenată de Florin Stângă a trecut de Prietenii Rupea cu 11-1, după un meci în care s-a jucat la o singură poartă.

Până în minutul 20, Alin Damian, cu o dublă, și Vârlan au dus scorul la 3-0. Ultimele patru minute ale primei reprize au mai adus trei goluri. Alin Damian a făcut 4-0, după care, la singura lor șansă, oaspeții au marcat golul de onoare. Ivan i-a luat fața lui Toader și apoi l-a lobat pe portarul Maxim. Scorul pauzei, 5-1, a fost stabilit în prelungiri de Horia Popa. În partea a doua, Florin Stângă, Vârlan, Poverlovici, Alin Damian și Răzvan Damian, de două ori, au mai punctat pentru AS „SR” și au stabilit scorul final, 11-1. Răzvan Damian a închis tabela cu un gol de la mijlocul terenului.

Celelalte meciuri ale rundei au fost: Precizia Săcele – Avântul Dumbrăvița 7-0, Aripile Brașov – ACS Steagu Roșu Brașov 2-4, Chimia Orașul Victoria – ACS Colțea 1920 Brașov 3-0, Olimpic Zărnești – Carpați Berivoi 16-0, Inter Tărlungeni – Cetatea Homorod 4-0, Inter Cristian – Olimpic Voila 7-0, Voința Hurez – ACSM Codlea 10-4.

Cu două etape rămase de disputat, AS „SR” conduce în clasament, cu 78 p, urmată de Precizia Săcele, cu 72 p.

Astfel, pentru a câștiga campionatul înaintea ultimei etape, în care se va deplasa la Săcele, AS „SR” are nevoie de o remiză, miercuri, în penultima rundă, în care se va duela, pe Stadionul „Tineretului”, cu Voința Hurez, echipa de pe poziția a 14-a. În tur, brașovenii au câștigat cu 17-0.

„Clasamentul spune că mai avem nevoie de un punct. Eu îmi doresc să câștigăm toate meciurile din retur. Astăzi am avut un duel în care adversarul nu ne-a pus nici o problemă. Îmi pare rău că am luat un gol pe niște greșeli copilărești. Învățăm din greșeli. Sper să avem liniște să ne putem face treaba în continuare. Îmi doresc să se rezolve și problemele medicale, care sunt destul de multe. Ceva nu e în regulă. Jucătorii mai în vârstă, care pot acuza oboseala, nu au probleme, în schimb sunt accidentați cei tineri. E un semn de întrebare”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Întrebat ce își dorește pentru sezonul viitor, Liga 3 sau Liga 2, cunoscut fiind faptul că echipa ar putea ajunge direct în eșalonul secund dacă va fi preluată de omul de afaceri Victor Angelascu, Stângă a răspuns scurt: „Eu îmi doresc să muncesc”.

CITEȘTE ȘI:

BRAȘOV. Liga 4. LIVETEXT. AS „SR” Brașov – Prietenii Rupea 11-1. Răzvan Damian, gol de la mijlocul terenului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare