Sport

[ViDEO] BRAȘOV. Experiență inedită. De la handbal au trecut la hochei. Andreea Pricopi a încercat să marcheze în poarta apărată de Marilena Neagu – GALERIE FOTO+VIDEO

  • corona1_2.jpg
  • corona2.jpeg
  • corona3.jpg
  • corona4.jpg
 

Două dintre handbalistele Coronei Brașov, Andreea Pricopi și Marilena Neagu, au acceptat propunerea de a încerca un alt sport și au avut ocazia să vadă ce înseamnă hocheiul pe gheață.

Ajutate de colegii lor din echipa de hochei pe gheață a clubului, Zoltan Csiki și Zsolt Matyas, handbalistele și-au luat rolurile în serios, iar Andreea Pricopi a încercat să înscrie goluri în poarta apărară de Marilena Neagu.

„A fost o experiență interesantă. Este plăcut să faci și altceva în afară de handbal. Este bine să cunoști cât mai multe sporturi. Cu siguranță, vom veni la patinoar la meciurile decisive din finala Ligii Naționale cu Sport Club Miercurea Ciuc să îi încurajăm pe baieții de la club. La anul sperăm să ne «batem» și noi la titlu. Momentan, singurul obiectiv realist a rămas Cupa României”, a declarat Pricopi, care a vorbit și despre echipamentul pe care îl îmbracă un hocheist: „Au de pus atâtea lucruri pe ei. Nici nu știu cum pot să se miște. Dar este foarte interesant tot ce fac ei aici”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare