Sport

[ViDEO] BRAȘOV. Amical de gală pentru Corona. Brașovencele au pierdut în fața vicecampioanei Ungariei

  • 2_131.jpg
  • 3_66.jpg
 

Corona Brașov a jucat în această seară un amical de gală cu Ferencvaros Budapesta, vicecampioana Ungariei, echipă de Liga Campionilor.

Brașovencele s-au simțit ca în deplasare la Sf. Gheorghe, fanii covăsneni încurajând frenetic echipa maghiară. Până și pe tabela de marcaj, Corona a fost echipa oaspete.

Fără multe jucătoare importante, Dedu, Chiper și Hotea, convocate la echipa națională pentru jocurile olimpice, Dincă, accidentată, și Ciuciulete, aflată încă în recuperare după operația la genunchi, formația antrenată de Dumitru Berbece nu a putu face față într-o confruntare cu o grupare la care au evoluat handbaliste din Naționala Ungariei, ca Zita Szucsanszki sau Aniko Kovacsics. Unguroaicele s-au impus cu 34-19 (19-12), după un meci pe care l-au controlat. A fost primul test al echipei Corona din această vară, până acum Dumitru Berbce punând mai mult accentul pe pregătirea fizică.

Golurile formației de la poalele Tâmpei au fost marcate de: Neagu – 8, Cartaș – 4, Briscan – 3, Pricopi – 2, Lopătaru și Zainea – câte 1.

„A fost un meci foarte bun pentru noi, în compania unei echipe care joacă în Liga Campionilor. Sunt mulțumit de antrenamentul pe care l-au făcut fetele. E clar că mai sunt multe de pus la punct, nici nu am lucrat cu mingea prea mult până acum. Ținând cont că au fost multe absențe, banca a fost foarte subțire și nu am putut face față, dar am fost în unele momente aproape de nivelul rivalelor. Ne-am propus să joace toate fetele și cred că pentru cele tinere a fost o plăcere să se dueleze cu o echipă de Liga Campionilor. Sper că fetele accidentate astăzi să revină repede. Carmen a fost lovită la nas unde are probleme după acea fractură de piramidă nazală, Pricopi are ceva la genunchi, sper să nu fie grav”, a declarat la final antrenorul Dumitru Berbece.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare