Sport

VICTORIE austriacă la Oslo!!! Ce A FĂCUT Dana Haralambie?!…

 

Concursul feminin desfăşurat duminică pe marea trambulină de la Oslo, contând pentru Cupa Mondială de sărituri cu schiurile, a fost câştigat de austriaca Daniela Iraschko-Stolz, care a acumulat 209 puncte după două manşe (sărituri de 120, respectiv 121 de metri).

Podiumul a fost completat cu două sportive din Germania, Juliane Seyfarth (194.3 p) şi Katharina Althaus (193.3 p).

Din păcate, în ceea ce ne priveşte, Dana Vasilica Haralambie n-a mai fost în forma de la Campionatele Mondiale de la Seefeld – detalii, aici: Brașoveanca Dana Haralambie, COMPORTARE DEOSEBITĂ la Mondialele de schi nordic!!! A ocupat LOCUL 13!!!, clasându-se abia pe locul 33, cu 36.9 p (84 de metri).

În clasamentul general al Cupei Mondiale, săritoarea braşoveancă se află pe locul 34, cu 43 de puncte acumulate, lider fiind norvegiana Maren Lundby – 1.413 p.

La masculin, victoria i-a revenit norvegianului Robert Johansson (262 p), care i-a devansat pe austriacul Stefan Kraft (258.3 p) şi slovenul Peter Prevc (252.8 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare