Sport

Vicepreședintele lui Sepsi Sf. Gheorghe – arătat cu degetul / Ce spun covăsnenii despre mâna dreaptă a lui Laszlo Dioszegi

Vicepreședintele lui Sepsi Sf. Gheorghe – arătat cu degetul.

Janos Bokor, fostul conducător de la Sepsi Sf. Gheorghe, a relatat pentru Sport.ro că el i-a adus pe Marius Ștefănescu și Nicolae Păun la gruparea covînseană, în 2018.

Vicepreședintele lui Sepsi Sf. Gheorghe – arătat cu degetul

Pe Ștefănescu și Păun i-am adus pe bani puțini, cu ei e o fază foarte interesantă. Ne-am înțeles, când i-am adus de la Viitorul Cluj, să plătim câte 5.000 de euro pentru ei dacă nu mă înșel, dar și 10 la sută din viitoarele lor transferuri”, a declarat Bokor, care a precizat că vicepreședintele lui Sepsi a trecut, fără știrea lui, în contractul cu Viitorul Cluj un procent mai mare, de 50-50%.

David Kertesz este vicepreședintele lui Sepsi Sf. Gheorghe. E considerat și mâna dreaptă a lui Laszlo Dioszegi. De altfel, cei doi sunt și vecini. Covăsnenii care au avut de-a face cu David Kertesz au spus despre acesta că este un om foarte corect. El s-a implicat enorm în ridicarea noului stadion.

Vicepreședintele lui Sepsi Sf. Gheorghe | MyTex.ro
Vicepreședintele lui Sepsi Sf. Gheorghe - arătat cu degetul / Ce spun covăsnenii despre mâna dreaptă a lui Laszlo Dioszegi 10

La începuturile ascensiunii lui Sepsi, așa cum ni s-a relatat, dacă n-ar fi fost Kertesz în rol de administrator, de club s-ar fi ales praful.

În altă ordine de idei, din informațiile noastre, Marius Ștefănescu ar fi fost și în vizorul celor de la SR Brașov în vara promovării echipei în Liga 3. Însă, după ce Simon Maurer și-a retras sprijinul financiar, negocierile au picat. Atunci, mijlocașul fusese împrumutat de la Sepsi la formația din Tg. Secuiesc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare