Sport

Vești proaste pentru Simona Halep

Vești proaste pentru Simona Halep. După ce a fost suspendată pentru dopaj, sportiva a pierdut contractul cu turneul demonstrativ World Tennis League, organizatorii evenimentului anunțând că românca nu va mai juca la prima ediție.
Simona Halep nu va mai apărea pe terenul de tenis la World Tennis League, în ciuda faptului că inițial a fost invitată de organizatori și acceptase oferta acestora.

Vești proaste pentru Simona Halep.

Proprietarii evenimentului, care se va desfășura între 19 și 24 decembrie, în Coca-Cola Arena din Dubai, aceiași care au deținut demonstrativul Mubadala World Tennis Championship, au anunțat cele patru echipe mixte care vor evolua în 2022, iar Simona Halep nu face parte din niciuna:

Echipa Kites – Felix Auger-Aliassime, Gael Monfils, Iga Świątek, Sania Mirza și Eugenie Bouchard;

Echipa Hawks – Alexander Zverev, Dominic Thiem, Elena Rybakina și Annett Kontaveit; Echipa Falcons – Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Aryna Sabalenka și Paula Badosa; Echipa Eagles – Nick Kyrgios, Rohan Bopanna, Caroline Garcia, Bianca Andreescu și Andreas Seppi, relatează Prosport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Și ce se mai bucura cățeaua de necazul lui Djokovic în ghetoul Australia.
Să primească tot ceea ce merită.
ASTA FĂCEA RECLAMĂ DOZELOR. 40.000 de euro i-a dat ghiță pensatul să laude dozele.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare