Sport

Vedete la FOTE 2013 BRAȘOV, au ajuns…

  • buzas.jpg
 
La Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de acum 6 ani, organizat în județul Brașov, Emil Imre (foto 1, alături de Nadia Comăneci) a cucerit două medalii la short-track, aur la 1.000 de metri și argint la 500 de metri, în timp ce biatlonista Dorottya Buzas (foto 2) a fost a doua în cursa de 6 kilometri sprint.
 
Între timp, cei doi performeri, originari din județul Harghita, s-au retras din activitatea competițională, deși lui Imre, în 2013, i s-a făcut (cel puțin la nivel declarativ, de către primarul George Scripcaru, dacă ținem bine minte) o ofertă de transfer la Corona Brașov.
 
Despre Emil Imre, gsp.ro relatat la începutul acestui an că a ajuns să fie angajat la o firmă ce se ocupă de crearea de videoclipuri, unde căra cabluri și muncea și câte 16 ore pe zi. De asemenea, el a lucrat în zidărie. Acum, potrivit sursei citate, ciucanul este în staff-ul tehnic al celor de la MTK Budapesta, cochetând și cu pregătirea diverselor loturi naționale de patinaj (short-track) ale Ungariei.
 
La rându-i, Dorottya Buzas, care era văzută drept urmașa Evei Tofalvi, a menționat, de asemenea pentru Gazeta Sporturilor, că mai practică biatlonul doar „de hobby”. De trei ani s-a lăsat, iar în prezent este instructor la o sală de sport, după ce a urmat niște cursuri de educației fizică. În rest, tot din pasiune, participă la diverse concursuri de alergare, ciclism și de „tip spartan”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare