Sport

„Vamă”, DAT AFARĂ!!! De la o „glumă”…

 

Dinu Gheorghe, despre care s-a relatat că l-a scuipat pe ofiţerul de presă dinamovist Ionel Culina la Călăraşi, fiind în calitate de preşedinte al Dunării, a încercat să continue conflictul cu jurnalistul menţionat la Digi Sport, în calitate de analist.

„Există un om care a dezvoltat acest subiect, e vorba de Johny Culina. Nu știu ce e la Dinamo, un fel de ofițer de presă pe acolo. Eu am lucrat trei luni și jumătate cu el și nu mi-am dat seama ce e el la Dinamo, dar e problema lui. Am vorbit cu el înainte de meciul Dunărea Călărași – Dinamo, am glumit, nici vorbă de altceva, dar el nu poate să se lepede de aceste apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat”, a relatat „Vamă”.

Imediat, Dinu Gheorghe a fost informat de şefii de la Digi Sport că a fost suspendat pe durată nedeterminată, după cum a relatat gsp.ro, postul TV nedorind să-şi umbrească imaginea.

Reamintim că, printre altele, Ionel Culina l-a acuzat pe Dinu „Vamă” că este părtaş la falimentul FC Braşov şi că i-a luat portarului braşovean Florin Iacob banii cuveniţi pentru înmormântarea bunicii sale pe când era manager la ASA Tg. Mureş, o altă grupare distrusă…

CITEŞTE ŞI: Editorial sport: Contraatac la „Vamă”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare