Sport

US OPEN. Singura româncă prezentă în turul 3 e… / UPDATE Ce a declarat Halep după eliminare!!!…

  • townsend.jpg
 

UPDATE. După ce a pierdut în fața americancei Taylor Townsend, Simona Halep a declarat, printre altele: „Nu am fost deloc inspirată, dar am luptat. Sunt un pic supărată, din cauza tacticii şi a modului în care am jucat. Dar nu este o dramă. Rivala a jucat foarte bine. A meritat victoria, pentru că a dat totul şi nu s-a gândit la eşec. N-am mai jucat niciodată cu cineva care să vină atât de des la fileu… M-am obişnuit cu eliminările la US Open. Este al treilea an, sunt dezamăgită. Aveam aşteptări de la mine, să fiu încrezătoare şi să simt jocul. Dar acum a fost diferit. Am fost foarte aproape. Am avut minge de meci. Însă uneori se întâmplă. Trebuie doar să privesc înainte. Sunt campioana de la Wimbledon, aşa că nu voi strica asta”.

……………………………………………………………………………………………………………..

Sorana Cârstea (foto) este singura jucătoare de tenis din România care s-a calificat în turul 3 al tabloului de simplu feminin al Grand Slam-ului new-yorkez.

Cârstea (106 WTA), în mare revenire de formă, a învins-o pe spaniola cu origini din Rep. Moldova, Aliona Bolshova, scor 3-6, 6-4, 6-2, și o va întâlni acum pe Taylor Townsend.

Americanca (116 WTA), venită din calificări, a trecut, surprinzător, de Simona Halep, 2-6, 6-3, 7-6 (4), românca având și ea șanse să închidă meciul, în setul decisiv, în favoarea ei.

La rându-i, croata Petra Martic nu i-a dat nici o oportunitate de victorie Anei Bogdan, impunându-se cu 6-2, 6-4.

Și Bianca Andreescu (15 WTA), sportiva din Canada cu părinți din România, a acces în turul 3 la US Open, după 6-3, 7-5 cu belgianca Kirsten Flipkens.

În competiția de simplu masculin, Marius Copil s-a înclinat în fața francezului Gael Monfils în trei seturi, 3-6, 2-6, 2-6.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button