Sport

US OPEN. Ce a spus Serena Williams despre Bianca Andreescu?!…

 

Finala US Open, Bianca Andreescu – Serena Williams (detalii, aici: US OPEN. Bianca Andreescu, CE PERFORMANȚĂ!!!…), se anunță a fi, mâine, de la ora 23.00 în România, una extrem de interesantă.

Înaintea ultimului act al Grand Slam-ului de la New York, Serena Williams a declarat despre jucătoarea canadiană de tenis cu origini românești: „Știe cu adevărat să varieze jocul și să folosească lovituri diferite în momente dificile. Face întotdeauna altceva decât te aștepți. Servește bine, se mișcă bine, este puternică și e interesantă de urmărit. Este o prezență minunată pentru tenisul feminin. Mai presus de toate, însă, îmi place de ea ca persoană. Este uimitoare. Dar este extraordinară și ca jucătoare”.

Pentru parcursul de până acum de la US Open, Bianca Andreescu și-a asigurat 1.9 milioane de dolari. În cazul în care va câștiga în fața Serenei Williams, va primi un premiu de 3.85 milioane de dolari.

În ceea ce privește clasamentul WTA, dacă va pierde finala, Bianca Andreescu se va opri pe a 8-a poziție. Dacă va învinge, va urca pe locul 5 mondial, în fața Simonei Halep.

Foto: usopen.org


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare