Sport

US OPEN. Bianca Andreescu, CE PERFORMANȚĂ!!!…

 

Jucătoarea de tenis canadiană cu origini românești s-a calificat în premieră într-o finală de Grand Slam, la vârsta de 19 ani!

Bianca Andreescu a învins-o în semifinale pe elvețianca Belinda Bencic, scor 7-6 (3), 7-5, și o va întâlni în marea finală de la Flushing Meadows pe americanca Serena Williams, care a eliminat-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-3, 6-1, în penultimul act.

Serena Williams a bifat, astfel, a 10-a sa finală la US Open (6 adjudecate), ajungând pentru a 33-a oară într-un ultim act de Grand Slam.

Bianca Andreescu s-a mai întâlnit cu Serena în finala de la Toronto din acest an, americanca abandonând din cauza unor probleme medicale.

„În sezonul trecut eram în afara topului 150 WTA. E incredibil cum se pot schimba lucrurile într-un an. În semifinala cu Bencic a trebuit să trec și peste emoții. Am visat, la acest moment, să ajung în finală la US Open și iată că acum s-a materializat. Puțini oameni credeau că voi reuși așa ceva. Va fi o finală de mare calitate, pentru că Serena este o imensă campioană – atât pe terenurile de tenis, cât și în viața ei de zi cu zi. De când aveam 10 ani o priveam la televizor… Știu că acum nu joacă cel mai bun tenis, din cauza unei accidentări la spate, însă duelul cu ea este complicat”, a declarat, printre altele, Bianca Andreescu după victoria obținută în fața Belindei Bencic.

Foto: uspen.org


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button