Sport

„Urmașul lui Budescu”, la FC BRAȘOV!

  • saim.png

Conducerea FC Brașov a mai adus un jucător pentru a întări echipa antrenată de Dan Alexa.

Este vorba de mijlocașul Alexandru Saim Tudor (foto), de la Petrolul Ploiești, cu destule prezențe și goluri în Liga 2. Datorită execuțiilor sale tehnice, „lupii galbeni” l-au poreclit „Urmașul lui Budescu”.

Cota lui Alexandru Saim Tudor pe Transfermarkt este de 75.000 de euro.

Lui Saim i se mai spune și „Turcul”, pentru că s-a născut la Istanbul. El a crescut, însă, în România.

Referitor la numele său, fotbalistul a explicat: „Am două prenume: Alexandru și Saim. Cu s, nu cu ș. Iar numele de familie este Tudor”.

Altfel, fundașul croat Igor Jovanovic era așteptat aseară să sosească la Brașov – FC BRAȘOV. Fundaș central DE VALOARE pentru Dan Alexa!

Din informațiile noastre, partea a doua a salariilor restante va fi virată către jucătorii și antrenorii care au salvat-o pe FC Brașov, în sezonul trecut, de la retrogradarea în Liga 3, săptămâna viitoare.

În altă ordine de idei, „galben-negrii” vor disputa partida cu CSC Șelimbăr, din prima etapă a stagiunii viitoare a eșalonului secund, la Rm. Vâlcea, pe 6 august, asta pentru că se construiește un nou stadion în localitatea sibiană.

Chestia cu proiectul unei noi arene la Brașov este eternă…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare