Sport

UPDATE. SURPRINZĂTOR. Răspunsul lui Bogdan Burcea la oferta FRH…

 

După ce Adi Vasile și Florentin Pera și-au expus punctele de vedere vizavi de faptul că sunt nominalizați pentru funcția de selecționer al echipei de handbal feminin a României – detalii, aici: CINE VA FI SELECȚIONERUL?! Ultimele declarații / Probabil, din ei doi se va alege…, Bogdan Burcea a vorbit și el despre acest subiect la ordinea zilei.

Potrivit www.fanatik.ro, antrenorul echipei din Craiova a declarat: „Nu vreau dezvolt prea mult subiectul, însă cel mai potrivit om pentru a fi selecţioner este cel care va fi ales. El se va bucura de toată susţinerea mea. Pentru mine, nu a fost acum momentul să vin la Naţională. Nu m-a supărat nimeni, nu am avut nici o constrângere, dar au fost multe cerinţe care nu mi s-au îndeplinit”.

Apoi, conform sursei citate, Burcea a spus că antrenorii români nominalizați n-ar trebui să aibă restricții din partea lui Alexandru Dedu, președintele FRH, de a activa și la o echipă de club, și la prima reprezentativă, întrebând retoric: „Ambros Martin şi Tomas Ryde nu au avut contracte și la nivel de club?”.

Astfel, Aurelian Roșca pare a fi principalul favorit în a prelua banca tehnică a „tricolorelor”, asta în cazul în care lui Florentin Pera nu i se va permite să activeze, în paralel, și la SCM Rm. Vâlcea. Se știe, Adi Vasile este legat contractual cu federația din Muntenegru.

CITEȘTE ȘI: Tomas Ryde, CE „ATAC” la FRH…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare