Sport

UPDATE. Sepsi, încă un succes împotriva unui adversar tare! / Și-a luat ATACANT DE CLASĂ!

  • rondonslavia.jpg

UPDATE. În al doilea meci amical susținut în cadrul stagiului din Austria, Sepsi Sf. Gheorghe a învins Legia Varșovia cu scorul de 1-0. Golul echipei antrenate de Cristiano Bergodi a fost înscris de „tricolorul” Marius Ștefănescu, din penalty, în minutul 28.

……………………………………………………………………………………………………..

În cantonamentul din Austria al echipei Sepsi Sf. Gheorghe s-a alăturat, de vineri, atacantul venezuelean Mario Rondon, în vârstă de 36 de ani, care a jucat în România pentru Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj, unde a lăsat o frumoasă impresie.

„Ejectat” din Gruia în vara trecută de către antrenorul Marius Șumudică, Rondon s-a transferat în Polonia, la Radomiak Radom.

„Este un atacant cu mare experiență, avem încredere în el și suntem siguri că ne va ajuta. A contat foarte mult că acum ne-a căutat el și a vrut foarte mult să vină la noi. Asta înseamnă că am devenit o echipa interesantă pentru mulți jucători, care vor să vină la noi, pentru că suntem un club serios și profesionist. Ne-am înțeles în 5 minute. A urcat în mașină si a venit din Polonia în cantonamentul nostru”, a relatat Attila Hadnagy, managerul grupării covăsnene, pentru gsp.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare