Sport

UPDATE. Rapidul rămâne în faliment. Comitetul de Urgenţă al LPF decide dacă echipa va juca în Liga 1

 

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au amânat astăzi procesul în care Rapid a cerut suspendarea falimentului. Următoarea înfățișare va avea loc pe 24 august.

În aceste condiții, teoretic, Rapidul ar putea participa în Liga 1, cel puțin până pe 24 august, însă nu poate legitima jucători, astfel nu sunt șanse de a începe campionatul.

„În acest moment ei pot juca în Liga 1 pentru că au obţinut o amânare a deciziei. O echipă care intră în faliment nu poate participa în Liga 1, dar noi trebuie să luăm meritul sportiv al acestui club care a câştigat pe teren promovarea şi asta trebuie să primeze. O să vedem pe 24 august ce se va hotărî. Cu Rapid se poate întîmpla orice, să rămână în Liga 1 sau să joace în Liga 2 sau Liga 5”, a declarat pentru fanatik.ro Marius Mitran, directorul de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Soarta Rapidului se află în mâinile Comitetului de Urgenţă al LPF. Ioan Miculaş, preşedintele celor de la ACS Poli Timişoara, grupare care ar urma să înlocuiască formația bucureșteană în Liga 1 a comentat pentru sursa citată: „Oficial, încă nu suntem în Liga 1. Aşteptăm decizia de mâine a Comitetului de Urgență al Ligii. S-a hotărât în Adunarea Generală a LPF ca ACS Poli să joace în Liga 1 dacă falimentul Rapidului nu va fi ridicat astăzi. S-a supus la vot chestia asta. De aceea s-a împuternicit Comitetul de Urgenţă al LPF să se întrunească mâine, la ora 11.00. Sincer, acum şi eu sunt un pic surprins. E clar, Rapidul e în faliment. Decizia e la LPF. Ei ştiu ce au de făcut. Noi ne-am pregătit de Liga a 2-a. Avem ceva jucători în tatonare, dar aşteptăm ceva clar”. 

CITEȘTE ȘI:

Procesul privind falimentul Rapidului, amânat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button