Sport

UPDATE. Premiat cu un milion de lei! David Popovici A BĂTUT sistemul din România! Ce a scris Dani Oțil…

  • popovici_7.jpg
UPDATE. David Popovici, cu două titluri de campion al lumii la Mondialele de natație de la Budapesta, va fi premiat de Guvernul României cu un milion de lei, din fondul de rezervă. Anunțul a fost făcut de premierul Nicolae Ciucă.
 
Fenomenul David Popovici este omul momentului în sportul de pe întreg mapamondul după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, în probele de 100 și 200 de metri liber – SENZAȚIE. David Popovici, DIN NOU campion mondial!
 
Omul de televiziune Dani Oțil i-a transmis lui David Popovici o „scrisoare deschisă”, realistă și emoționantă – totodată, constatând că „Torpila României” – poreclă dată de unchiul său – a învins toate piedicile puse de sistem…
 
„Scuze, David Popovici!
 
În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România.
 
Te vom peria doua săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi la Neatza am făcut prea puțin…
 
Ne cerem scuze pt. felul in care arată bazinele din România.
 
Ne cerem scuze pentru că nu ți-am oferit nimic, dar acum îți cerem. Tu vei lua poate argint, cândva… Noi te vom întreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa dacă te doare ceva sau dacă mai suporți să te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club.
O să uităm orele tale de antrenament, munca părinților tăi, etc… Ne va interesa să ai steagul pe cască. Și să îl tragi prin apă pe ăla de îl pune grafica tv.
 
Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic.
 
Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine. Tu ești superman. Nu pt. că ai bătut recorduri. Pt. că ai bătut sistemul.
 
Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Sa te bată. Ne-ai bătut.
 
Scuze, David Popovici!”, a scris dani otil.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare