Sport

UPDATE. Poziția FRSB în scandalul momentului, cazul „Pâtea-Török”. Puiu Gaspar: „Ei pot scrie ce vor pe Facebook, realitatea este alta”

 

Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, a vorbit despre scandalul momentului în sporturile de iarnă, iscat de cei doi săritori cu schiurile, Iulian Pâtea și Eduard Török, care au scris pe Facebook că „cineva” a decis să le retragă înscrierile la etapa de la Garmisch-Partenkirchen a Turneului celor 4 Trambuline.

„Ei pot scrie ce vor pe Facebook, realitatea este alta. Am discutat clar cu ei și cu antrenorii Paul Ganzenhuber și Florin Spulber că doar dacă merg bine în etapele de Cupa Continentală vom decide dacă vor participa și la Turneul celor 4 Trambuline. În principiu era «nu» de la început și ei știau asta. Din punct de vedere tehnic, sunt departe de ceea ce se întâmplă la acel nivel. Pâtea nu a putut să se califice în manșele secunde în Cupa FIS, nici nu discutăm de Cupa Continentală. După etapele din Cupa Continentală de la Engelberg (27-28 decembrie, în care Pâtea a ocupat locurile 66, respectiv 56, iar Török a fost pe 62 și 57 – n.r.), Florin Spulber s-a întors în țară, însă cei doi au cerut să meargă la Garmisch-Partenkirchen cu Paul Ganzenhuber, care era delegat FIS acolo. Au spus că vor să se antreneze. Când au ajuns în Germania, fără acordul federației, au mers să se înscrie în concurs, dar nu au putut. Inițial, ei fuseseră înscriși de FRSB pentru a putea concura la Turneul celor 4 Trambuline, dacă s-ar fi evidențiat la Engelberg, în Cupa Continentală, cu câte o prezență în manșele secunde. În Biroul Federal de la finalul sezonului, vom decide ce măsuri se vor lua”, ne-a declarat Puiu Gaspar.

FOTO: amfostacolo.ro

CITEȘTE ȘI: 

Cine e de vină?!

Decizie DRASTICĂ luată de Eduard Török după ce i-a fost anulată înscrierea la Turneul celor 4 Trambuline!!!…

Doi BRAȘOVENI au ajuns la Turneul celor 4 Trambuline, DAR…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare