Sport

UPDATE. NU la FC BRAȘOV! Antrenorul Laszlo Balint, în Liga 2… / O nouă variantă

  • balint_4.png

UPDATE. Gazeta Sporturilor a relatat astăzi că antrenorul Marius Croitoru ar pleca de la FC Botoșani, la FC Voluntari la finele sezonului, înlocuindu-l pe Liviu Cobotariu, care nu ar mai dori să continue la echipa din Ilfov.

În acest caz, antrenorul brașovean Laszlo Balint este primul pe lista lui Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului.  

…………………………………………………………………………………………………..

Pentru Laszlo Balint sunt șanse mici să revină la UTA Arad în noul sezon, antrenorul Ilie Poenaru (ex-Gaz Metan Mediaș) fiind ca și numit.

Astfel, tehnicianul brașovean în vârstă de 43 de ani pare tentat să dea curs ofertei venite de la Poli Iași, grupare din Liga 2 care în stagiunea viitoare are drept obiectiv promovarea. Potrivit liga2.ro, Laszlo Balint este așteptat în zilele următoare pentru a negocia cu președintele Cornel Șfaițer preluarea formației din Copou.

Laszlo Balint ar fi fost și pe lista celor de la FC Brașov, echipă angrenată în barajul pentru supraviețuirea în Liga 2  (FC BRAȘOV, ce revenire în repriza secundă, la Timișoara!… / UPDATE. SPERANȚE pentru SR BRAȘOV…), mai marii de la Primărie dorind să forțeze promovarea în stagiunea viiitoare. Cum, însă, până acum, nu s-a făcut nimic concret în acest sens, iar dacă banii de la bugetul local vin cu țârâita (UPDATE – FC BRAȘOV. Se așteaptă după primarul Coliban! „Vai de capul nostru…”)… 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare