Sport

UPDATE. Florentin Pera – NOI INFORMAȚII despre starea de sănătate a antrenorului echipei SCM Rm. Vâlcea!!!…

 

„Nu s-a simțit bine, a fost transportat la spital. În primă fază ne-am temut să nu fie vorba despre un infarct, dar din fericire nu a fost cazul. El are probleme, probabil, din cauza stresului, se consumă foarte mult în această perioadă, stă foarte mult noaptea și își pregătește toate datele pentru fete, inclusiv cu filmulețe”, a declarat Florin Verigeanu, președintele grupării SCM Rm. Vâlcea, pentru prosport.ro.

Verigeanu a detaliat că Pera nu are probleme cu inima, punctând, însă, că splina acestuia este mărită, subliniind pentru sursa citată: „M-am dus la el în salon, am stat împreună toată după-amiaza (luni – n.r.), am vorbit, am glumit. El s-a speriat, în schimb, după ce a avut niște dureri toracice și i s-a făcut rău. Dar EKG-ul a fost OK, nu au fost modificări nici la enzime”.

În cursul zilei de astăzi, Florentin Pera va fi externat, însă e posibil să plece la Cluj pentru a-și face niște investigații suplimentare la splină. El va sta, însă, pe banca echipei vâlcene la meciul de vineri, din Liga Campionilor, cu Buducnost Podgorica.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare