Sport

UPDATE. Echipa FC BRAȘOV, letargică la Galați! Rezultatele de azi din Liga 2…/ Declarația lui Dan Alexa

  • otelulfcbv.png
  • otelul.png
 

UPDATE. După partida de la Galați, Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov, a relatat: „Am început prost meciul și am jucat sub nivelul nostru în prima repriză. E o victorie meritată a Oțelului, obținută în primul rând  prin determinare. Chiar dacă am avut și noi trei ocazii în partea secundă, nu trebuie să ne lăsăm păcăliți, pentru că am făcut un joc salb. Sunt nemulțumit de prima repriză, de nivelul arătat astăzi și, din punctul meu de vedere, chiar nu meritam mai mult din acest meci”.

…………………………………………………………………………………………………..

FC Brașov s-a trezit târziu, dând în minutul 89 golul de onoare la Galați, unde liderul Oțelul (15 p) s-a impus, clar, cu scorul de 2-1, în etapa a 7-a din Liga 2. Echipa lui Dan Alexa n-are clarviziune în atac, chinuindu-se să „nască” una-două faze de poartă. În plus, se mișcă la viteza-ntâia, dând senzația că stă prost și la capitolul pregătire fizică. Pe 1 octombrie, „galben-negrii”, aflați pe locul 12 în ierarhie, cu 8 puncte, vor juca următorul meci în campionat, pe teren propriu, cu CSM Slatina.

Astăzi, în Liga 2, s-au mai disputat partidele: FC Buzău – Dinamo București 2-1; Ripensia Timișoara – Csikszereda 0-0; Unirea Slobozia – Poli Iași 0-0.

Fluier final.

Articole asemănătoare

Minutul 90+2. Și Dumbravă a văzut „galbenul”.

Minutul 89. FC Brașov a redus din handicap, 2-1, Rareș Lazăr reluând cu capul în plasă, dintr-o lovitură de colț.

Minutul 88. Rareș Lazăr a reluat cu capul, plasat, lângă bară, însă Dur Bozoancă s-a arcuit și a scos balonul în corner.

Minutul 84. Cîrjan a reluat cu capul din careu, dar Micu a prins.

Minutul 80. Alte două schimbări la Oțelul: Bokashvili și Panait au intrat în locul lui Cisotti și Nica.

Minutul 76. Covalciuc a șutat defectuos din careu, peste poartă.

Minutul 73. Dublă schimbare la gazde: Maxim și Markovic au intrat, Mitoi și Gorovei au ieșit.

Minutul 70. Marc a primit, și el, cartonașul galben.

Minutul 68. Covalciuc a intrat în locul lui Jovanovic, la FC Brașov.

Minutul 66. Chică Roșă i-a suflat balonul din mâinile lui Dur Bozoancă, însă singur, cu poarta goală – e drept din unghi, a tras pe lângă.

FC Brașov nu joacă nimic…

Minutul 60. Galațiul putea face 3-0. După o greșeală a lui Jovanovic, Nica a pătruns în careu, a centrat, iar Cisotti, din a doua încercare, a tras peste poartă.

Un fan brașovean a scris pe chat-ul Oțelul TV: „La FC CLONA Brașov sunt promovați doar jucătorii mercenari aduși pe comisioane mari. Jucătorii brașoveni sunt nevoiți să joace în alte județe”.

Minutul 54. 2-0 pentru Oțelul! Cîrjan a șutat în vinclu de la 18 metri, execuție fantastică.

Minutul 46. Trei schimbări efectuate de FC Brașov. Lambrinoc, Angelov și Mitrov au ieșit, intrând Cociș, Chică Roșă și T. Oltean.

A început partea secundă.

Final de repriză. Oțelul conduce cu 1-0. În atac, FC Brașov nu arată mai nimic, poate doar niște pase „englezești”, a la Hizo & Halagian, pe sistemul „Focu’ la ei”.

Minutul 38. Cîrjan a reluat cu capul din careu, Micu a respins în corner.

Minutul 34. Din apropierea porții, Mitoi a marcat pentru Oțelul Galați, 1-0, la capătul unei acțiuni cursive, în care Cisotti a fost în prim-plan.

Minutul 33. Gorovei a tras peste poartă dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri.

Minutul 32. Și Vasile Constantin a fost avertizat.

Minutul 30. Gorovei a primit cartonașul galben. Meciul s-a înăsprit, a crescut și ritmul de joc.

Minutul 25. Schimbare și la FC Brașov. Fundașul Fustar a părăsit terenul accidentat, în locul său intrând Amorim.

Minutul 24. Rareș Lazăr a șutat senzațional de la 25 de metri, însă Dur-Bozoancă a respins, cu o robinsonadă, de sub transversală.

Minutul 20. Mitoi a șutat telefonat din careu, Micu, portarul oaspeților, respingând cu siguranță în corner.

Minutul 18. Jovanovic a fost avertizat și el, după ce l-a lovit în față pe Cîrjan.

Minutul 17. Cisotti a fost faultat la marginea careului brașovenilor, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Nici o ocazie după primul sfert de oră. FC Brașov este bine organizată în defensivă, unde punctul forte este trio-ul de fundași centrali. Oțelul domină, dar fără a pune mare presiune.

Minutul 11. Bulgarul Angelov, scăpat pe contraatac, a alunecat în careu. Era poziție favorabilă pentru FC Brașov.

Minutul 7. Prima schimbare la Oțelul. Jardan, accidentat, a ieșit, în locul său intrând Nica.

Minutul 3. Rareș Lazăr a primit cartonașul galben pentru un fault dur la mijlocul terenului.

Start de partidă.

Oțelul Galați (alb-roșu-albastru) joacă în formula: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Azinovic, Nedelea, Neagu (cpt.), Cisotti, Gorovei, Mitoi, Cîrjan, Jardan. Rezerve sunt: Pop – Sîrghi, Markovic, Nica, Bokhasvili, Maxim, Farcaș, Berisha, Panait. Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Brașov (galben-negru) mizează pe: Micu – Marc, Fustar (cpt.), Jovanovic – Burlacu, V. Constantin, R. Lazăr, Mitrov, Dumbravă – Lambrinoc, Angelov. Rezerve sunt: Mikulic – Cociș, Covalciuc, Chică Roșă, Negrean, T. Oltean, Saim, Kirilenko, Amorim. Antrenor: Dan Alexa.

…………………………………………………………………………………………………..

FC Brașov se va confrunta astăzi, începând de la ora 11.00, la Galați, cu Oțelul, meciul contând pentru etapa a 7-a din Liga 2 fotbalistică.

Înaintea partidei, antrenorul oaspeților, Dan Alexa, suspendat pentru această întâlnire, a comentat, printre altele: „Este o deplasare grea, unde vom întâlni singura echipa care nu a pierdut în acest campionat. Oțelul este o echipă foarte bine organizată, foarte bine pregătită din punct de vedere fizic, iar rezultatele sale nu sunt deloc întâmplătoare. De fapt, cred că Oțelul este echipa ce mai bine pregătită fizic din Liga 2, jucătorii aleargă foarte mult. E o echipă agresivă, mai ales în jocurile de acasă. Dorinel Munteanu știe să-și motiveze foarte bine jucătorii, e un antrenor cu un CV remarcabil, are un titlu de campion cu Oțelul. Este o deplasare unde se câștigă foarte greu, noi trebuie să fim foarte bine pregătiți pentru acest joc, fizic și mental, dacă vrem să obținem victoria. Suntem într-o creștere ca și joc… Vrem să menținem ritmul bun din ultimele meciuri, pentru că avem nevoie de puncte. Am așteptări mari de la jucătorii mei”.

Disputa dintre Oțelul și FC Brașov este arbitrată la centru de Cătălin Buși (Rm. Vâlcea), ajutat la tușe de Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea) și Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova). Observatori sunt: Marian Deaconu (Ploiești) și Bogdan Gheorghiță (Vaslui).

În această rundă, sâmbătă, s-au jucat partidele: Minaur Baia Mare – CSC Dumbrăvița 3-4; Metaloglobus București – CSM Slatina 0-1; Concordia Chiajna – CSC Șelimbăr 0-1; Unirea Dej – Poli Timișoara 2-2; Viitorul Tg. Jiu – Progresul Spartac București 1-0. Disputa CSA Steaua – Unirea Constanța a fost amânată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare