Sport

Update. Arbitrul Cristi Balaj, cu ochii în lacrimi

 

Cristi Balaj a fost copleşit de emoţii la ultimul său meci ca arbitru. „Centralul” din Baia Mare a condus astăzi disputa dintre Gaz Metan şi Astra Giurgiu, scor 0-1.

„Am avut mai multe emoții decât credeam. Și dimineață, când m-am trezit, au fost lacrimi. Nu m-au ajutat nici colegii, m-au sunat și plângeau și ei la telefon. Dorința mea ar fi să simtă toată lumea ce simte un arbitru, suporterii să intre în pielea unui arbitru. Un arbitru nu poate avea părerea a milioane de spectatori, care ar lua cinci decizii diferite”, a declarat Cristi Balaj după duelul de la Mediaș.

Cu ocazia retragerii din activitate, el a primit un trofeu din partea FRF, acordat de vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu, şi un alt trofeu de la Justin Ştefan, secretarul general al LPF. De asemenea, giurgiuvenii i-au oferit un tricou cu mesajul  „Cristi Balaj, un arbitru de 10”.

Foto: Prosport

citeşte şi: Un cunoscut arbitru român se retrage din activitate


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare