Sport

UPDATE. Antrenorul brașovean Laszlo Balint, DIN NOU în Liga 1?!…

  • balint_10.jpg

UPDATE. Marius Croitoru nu mai este antrenorul echipei FC Botoșani.

„Gata! Am închis colaborarea. Am vrut să rămână, însă nu a putut respecta o singură cerință, dorință pe care am avut-o la el. Nu trebuie să-i dau nici un leu. Contractul a expirat la finalul sezonului trecut. Nu mai aveam nici un alt angajament cu el”, a declarat patronul Valeriu Iftime pentru Monitorul de Botoșani.

De remarcat că Laszlo Balint s-a mai aflat în atenția lui Iftime, pentru a prelua FC Botoșani, atunci când a fost ales, până la urmă, Liviu Ciobotariu.
………………………………………………………………………………………………….

Antrenorul brașovean Laszlo Balint este liber de contract după despărțirea de UTA Arad, produsă în sezonul trecut.

Laszlo Balint, care a refuzat câteva oferte până acum, poate reveni în Liga 1, el fiind dorit la FC Botoșani de patronul Valeriu Iftime, în cazul în care Marius Croitoru nu va continua.

„Eu nu l-am dat afară pe Marius Croitoru. L-am rugat ceva și el nu vrea să renunțe la ce i-am spus. Pînă azi… trebuie să-mi răspundă. Nu vrea, e alegerea lui. Poate să plece. Mâine voi anunța noul antrenor. L-am rugat o chestiune care e normală, organizatorică. Trebuie să caut soluții. Întrebați-l despre ce e vorba, nu vreau să spun eu! Dacă pleacă, rămânem prieteni! Dacă acceptă, rămâne la FC Botoșani”, a declarat Valeriu Iftime, la Sport Total FM


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare