Sport

Un suflu nou echipei ACS RALPH, în Liga 1 de baschet masculin

ACS RALPH a contractat 2 baschetbaliști americani pentru a aduce un suflu nou echipei! 

Clubul Sportiv ACS RALPH revine în forță în acest sezon și își forțează limitele pentru a ocupa un loc cât mai sus în Liga 1 de baschet masculin. 

Anul acesta, echipa ACS RALPH este completată cu jucători noi. Sezonul acesta aduce un plus de valoare prin venirea a doi jucători americani, doi jucători din Ploiești și un jucător din Sfântu Gheorghe. 

„Este normal și firesc să ne dorim o evoluție la echipa de Liga 1. Anul acesta avem 2 baschetbaliști americani, cu experiență la nivel înalt, mai avem doi baschetbalisti din Ploiești și unul din Sfântu Gheorghe. Sunt mândru de toți sportivii mei și sunt optimist pentru acest sezon. Eu știu ce pot ca și antrenor, știu ce am de făcut și știu unde doresc să ajung cu această echipă. Este o evoluție frumoasă, firească și normală în sportul de performanță”, a declarat antrenorul Eugen Roșu.

Clubul Sportiv are în acest moment grupe de copii începând cu vârsta de 6 ani  până la grupa de seniori de Liga 1.  ACS RALPH a contractat doi baschetbaliști americani

Puteti urmări activitățile clubului de baschet pe pagina de facebook: Club Sportiv Ralph.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare