Sport

Un jurnalist a murit în timp ce transmitea meciul Argentinei cu Olanda

Un jurnalist a murit în timp ce transmitea meciul Argentinei cu Olanda.

Renumitul jurnalist american Grant Wahl (48 de ani) a murit în Qatar, în timp ce transmitea de la Cupa Mondială, stârnind un val de şoc şi nemulţumire în lumea sportului. El „s-a prăbuşit” în zona rezervată presei chiar când relata de la meciul de vineri Argentina-Olanda, a declarat un martor pentru CNN. Circumstanţele morţii sale nu sunt clare.

Conform New York Times, medicii l-au resuscitat pe american mai bine de 20 de minute chiar în tribunele Lusail Iconic Stadium. Din păcate, totul a fost în zadar.

Acuza dureri în piept de câteva zile

Tim Scanlan, agentul jurnalistului, a precizat printre altele că Wahl nu se simțea deloc bine în ultimele zilei și că avea probleme cu somnul.

Grant Wahl a precizat cu doar câteva zile în urmă (mai precis pe 6 decembrie) într-un podcast (Futbol) că nu se simte bine și că are o durere în piept.

„A devenit destul de rău în ceea ce priveşte durerea în piept, senzaţia de apăsare, presiunea” – Grant Wahl.

Jurnalistul a cerut ajutor la clinica medicală de la centrul media din Qatar, el suspectând faptul că ar avea bronșită.

A fost tratat cu sirop de tuse şi ibuprofen şi a precizat la acel moment că s-a simțit mai bine.

Întreaga familie US Soccer are inima frântă să afle că l-am pierdut pe Grant Wahl. Grant a făcut din fotbal munca vieţii sale şi suntem devastaţi că el şi scrisul lui genial nu vor mai fi alături de noi”, a transmis US Soccer într-o declaraţie pe contul său oficial de Twitter.

US Soccer a lăudat pasiunea lui Wahl şi „credinţa în puterea jocului de a promova drepturile omului” şi a transmis condoleanţe soţiei lui Wahl, Celine Gounder, şi celor dragi.
Wahl a scris despre fotbal mai bine de două decenii, inclusiv de la cupe mondiale și europene, potrivit site-ului său. A scris pentru Sports Illustrated şi a fost autorul a două cărţi pe teme fotbalistice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Deces subit? Nu creeed… Păi nu era ”protejat” si ”imunizat” de doze?
Noi am vrea sa citim ca primesc SMS-ul alde jumara, ghita, arahatul, rafiliotul, chereches, moldovan, mahler…. Dar si latraii devianti din presa, cum ar fi viligheiul.

1 an în urmă

[…] meu a fost omorât!”. Ipoteză șocantă în cazul decesului jurnalistului american Grant Wahl. Acesta a murit aseară în timp ce transmitea de la Cupa Mondială. Autoritățile nu au dat foarte multe detalii despre […]

1 an în urmă

[…] Gazzetta dello Sport notează că şi fotoreporterul qatarez a murit în timp ce îşi făcea meseria, la fel ca americanul Grant Wahl. […]

1 an în urmă

[…] Gazzetta dello Sport notează că şi fotoreporterul qatarez a murit în timp ce îşi făcea meseria, la fel ca americanul Grant Wahl. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare