Sport

Un fotbalist din BRAȘOV are probleme din cauza Anei Maria Prodan!!!

  • mateiu.jpg
 

Involuntar, soția lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, i-a creat probleme unui fotbalist care a fost crescut și lansat în circuitul marii performanțe de FC Brașov.

Brașoveanul Alex Mateiu (foto 2) a fost trimis de conducerea CS „U” Craiova la echipa secundă, pentru că este impresariat de Ana Maria Prodan.

„Nu este vorba de ceva personal în privinţa ei, dar pur şi simplu nu e deontologic şi corect ca jucătorii noştri să fie reprezentaţi de un membru al familiei antrenorului Stelei. Noi considerăm că este vorba de conflict de interese şi trebuie eliminat acest conflict de interese. Nu suntem satelitul Stelei. Mateiu şi portarul de la echipa a doua, Vlad, au contract cu doamna Reghecampf şi nu este cazul ca vreunul să joace la meciul cu Steaua”, a precizat Marcel Popescu, directorul general al clubului din Bănie, pentru prosport.ro.

Vizavi de Mateiu, Marcel Popescu a precizat că Mateiu a fost „retrogradat” și pe motive de indisciplină: „Nu ştim de vreo ofertă pentru Mateiu, el oricum poate să plece doar la iarnă”.

În cazul unui transfer al lui Alexandru Mateiu de la CS „U” Craiova, FC Brașov va primi o importantă sumă de bani, pe modelul plecării lui Alex Chipciu de la Steaua, la Anderlecht Bruxelles.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare