Sport

Un fotbalist de la PSG, internat la terapie intensivă

Un fotbalist de la PSG, internat la terapie intensivă

Sergio Rico (unul dintre portarii echipei PSG) este internat la terapie intensivă la un spital din Spania, după ce a suferit un traumatism craniocerebral.

Portarul a căzut de pe un cal în El Rocio, o localitate din Andaluzia, relatează BBC.

Au apărut și informații (neconfirmate încă) potrivit cărora accidentul nu ar fi fost rezultatul căzăturii, ci al unei lovituri în zona gâtului pe care Sergio a primit-o de calul scăpat de sub control.

Fotbalistul a fost evacuat de urgenţă cu un elicopter şi dus la spitalul Virgen del Rocio (Sevilla). Medicii au dat un comunicat în care precizează că starea lui Rico este gravă, jucătorul fiind intubat, dar stabil. Medicii ţin pacientul sub supraveghere continuă.

Sergio Rico s-a aflat pe banca de rezerva la meciul Strasbourg – PSG, de unde a plecat cu un avion privat spre sudul Spaniei, pentru a participa la pelerinajul de la El Rocio. La acest pelerinaj, mulţi dintre pelerini vin călare pe cai, celebrând astfel obiceiurile agrare ale regiunii andaluze, scrie News.ro.

Legitimat la PSG din vara anului 2019, Sergio Rico a adunat doar 24 de meciuri în tricoul campioanei Franței (niciunul în sezonul 2022/23). El a fost împrumutat la Sevilla și Mallorca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button