Sport

Un fost șef de la TVR a făcut-o praf pe Simona Halep / „Am fost printre puținii care n-au crezut în lacrimile tale de crocodil”

Un fost șef de la TVR a făcut-o praf pe Simona Halep, după ce fostul nr. 1 mondial în tenisul feminin a primit o suspendare de 4 ani pentru dopaj – Detalii, AICI.

Jurnalistul Dorin Chioțea, fost conducător al Departamentului Sport din cadrul Televiziunii Române, a relatat: „Pedeapsa Simonei Halep este pentru două fapte, reunite într-un singur dosar. Dopajul cu Roxadustat a fost în 2022, neregulile din pașaportul sportiv au fost desoperite în 2023. Eu, printre rânduri, văd clemența ăstora care au suspendat-o. Puteau face dosare separate cu câte 4 ani de suspendare!”.

Un fost șef de la TVR a făcut-o praf pe Simona Halep | MyTex.ro
Un fost șef de la TVR a făcut-o praf pe Simona Halep / „Am fost printre puținii care n-au crezut în lacrimile tale de crocodil” 10

„4 ani de suspendare. Ce rușine mondială ți-ai adus, Simona! Am fost printre (foarte) puținii care n-au crezut în lacrimile tale de crocodil”, au mai spus Chioțea.

Simona Halep își susține în continuare nevinovăția, anunțând că va face apel la TAS, cu siguranță.

Un fost șef de la TVR a făcut-o praf pe Simona Halep

În continuare, Dorin Chioțea, absolvent al Facultății de Medicină, a detaliat despre Roxadustat, produsul cu care a fost găsită dopată Halep.

„Vândut sub marca Evrenzo, acesta este un medicament anti-anemie, folosit pentru dializa renală. Acționeaza ca inhibitor al prolil-hidroxilazei HIF care crește producția endogenă de eritropoietină și stimulează producția de hemoglobină și celule roșii din sânge. De aici, un ajutor pentru efortul susținut în performanța sportivă. Este pe lista WADA (Agenția Mondială Anti-Doping) din 2022”, a precizat Chioțea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare