Sport

Un fost jucător de la CFR Cluj a murit lovit de tren

Un fost jucător de la CFR Cluj a murit lovit de tren. Pelayo Novo Garcia, fost component al echipei CFR Cluj, rămas paralizat după ce a căzut de la mare înălţime în 2018, a murit, marţi seară, lovit de tren, relatează TheSun. Accidentul tragic a avut loc în Oviedo.

Pelayo Novo, în vârstă de 32 de ani, era ambasador al Fundaţiei Real Oviedo şi membru al consiliului de administraţie al federaţiei de tenis din Asturia. Spaniolul a fost legitimat la CFR Cluj în perioada iunie – august 2017.

Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis CFR Cluj într-un comunicat.

În 2018, Pelayo Novo Garcia a rămas paralizat, după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului în care era cazat alături de colegii de la Albacete, echipa la care activa în acel moment.

Un fost jucător de la CFR Cluj a murit lovit de tren. Ulterior, Pelayo Novo a devenit jucător de tenis în scaun cu rotile și ambasador pentru sportivii profesioniști cu handicap din Spania și pentru cei care doreau să devină profesioniști.

În carieră, Pelayo Novo a jucat la Real Oviedo, Elche, Cordoba, CD Lugo și Albacete.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button