Sport

Un brașovean, PRIMUL ROMÂN cu victorie în UFC!!!

 

Este vorba de Nicolae Negumereanu, în vârstă de 26 de ani, care a reușit să-l învingă, în Las Vegas – azi noapte, după trei runde crâncene, pe americanul Aleksa Camur!

Promoția UFC reprezintă, pentru cei neinițiați în sporturile de contact, cel mai înalt nivel din MMA. 

Verdictul arbitrilor a fost extrem de strâns, brașoveanul fiind declarat câștigător la puncte, astfel: 29-28, 28-29, 29-28.
 
Acesta este al 10-lea succes al lui Negumereanu în MMA, el mai având la activ o confruntare în UFC, dar și alte 9 în divizia Real Xtreme Fighting.
 
Nicolae Negumereanu a declarat în conferința de presă din finalul duelului: „Lupta a fost dificilă, mă așteptam să fie mai ușoară. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am câștigat. Voiam să câștig mai repede, dar ținând că acum trei luni m-am operat la menisc, iar pe timpul recuperării am făcut doar antrenamente de forță, sunt mulțumit de rezultat. De când am terminat fight-ul, eram sigur că voi câștiga”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button