Sport

Un brașovean la România U21

Un brașovean la România U21.

Selecționerul Daniel Pancu l-a chemat și pe atacantul brașovean Rareș Burnete (Lecce) la reprezentativa de fotbal a României U21 pentru meciul cu Albania, din deplasare, din preliminariile Campionatului European, care va avea loc în data de 12 septembrie.

„Tricolorii” U21 fac parte din grupa preliminară E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

Un brașovean la România U21. În afară de Rareș Burnete, de la Lecce au mai fost chemați la lot: Alexandru Borbei, Răzvan Pașcalău și Cătălin Vulturar. Ceilalți stranieri nominalizați de Daniel Pancu sunt: Andres Sfait (Salernitana / Italia); Umit Akdag (Göztepe / Turcia); Rareș Ilie (Lausanne / Elveția); Marius Corbu (Akademia Puskas / Ungaria); Alexi Pitu (Bordeaux / Franța); Louis Munteanu (Fiorentina / Italia – împrumutat la Farul Constanța); Matei Ilie (Padova / Italia).

„Pe lista finală ce va fi comunicată înaintea reunirii din septembrie se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de jucători din campionatul intern”, a informat FRF.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare