Sport

Un braşovean la Mondialul din Qatar

Un braşovean la Mondialul din Qatar. Campionatul Mondial de fotbal va avea loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie în Qatar. Competiţia va fi transmisă în România de TVR, iar toate cele 64 de meciuri vor fi comentate de pe stadioanele din Qatar.

Un braşovean la Mondialul din Qatar. TVR va trimite o echipă de patru comentatori, formată din braşoveanul Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Cristian Mîndru şi Narcis Șelaru, un reporter, Dragoş Stoica, doi cameramani, Andrei Toader şi Dan Catana. Team leader va fi Cristian Oprean.

Conform prosport.ro, pe lângă drepturile TV pe care le-a plătit, TVR va suporta cheltuieli însemnate cu echipa pe care o va deplasa în Qatar. Cazarea va costa 270 de euro pe noapte pentru fiecare om trimis la Mondial. Biletele de avion au fost peste 10.000 de dolari, iar diurna totală a ajuns la 7.752 de dolari. În fine, poziţiile de comentatori pe stadioane au costat 190.000 de euro. Totul de la bugetul statului, pentru o competiţie la care România nu este prezentă. Partea bună, conform prosport.ro, ar fi că totul s-a plătit încă din luna mai. Astfel s-a făcut o economie, în condiţiile în care totul s-a scumpit în ultima perioadă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
VAX POPULI
1 an în urmă

Draga tov.moderator / moderatoare al mytex,doresc sa-ti pun o intrebare: TE-AI UITAT VREODATA IN OGLINDA CA SA VEZI CE SLUGA GRETOASA & IMBECILA ESTI ? Asta asa mai pe scurt,ca sa nu te iau pe alfabet.MIZERABILULE / CENTURISTA MEDIA !!!

1 an în urmă

[…] Marian Olaianos, apreciatul comentator sportiv de la TVR, nu va mai fi inclus în delegația pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022. Evenimentul sportiv nr. 1 al momentului va începe în câteva zile. […]

Back to top button