Sport

Un BRAŞOVEAN la Mondialele de Culturism și Fitness

 

Brașoveanul Ionuț Caracudă va participa, în wekend, la ediția 2020 a Campionatului Mondial de Cultursim și Fitness, ce se va ție la Santa Susana in Spania.

„Am emoții, ca orice concurent, chiar dacă am o experiență foarte mare la acest nivel. Concurența va fi și mai acerbă decât cea de la europene, astfel că se poate întâmpla orice. Eu mi-aș dori un rezultat mai bun ca și anul trecut, când am terminat pe locul 8. Nu va fi ușor, pentru că toți competitorii s-au pregătit foarte bine, dar sunt încrezător că pot reprezenta cu mândrie Brașovul și România. Am avut o perioadă bună, deși am suferit o mică accidentare la unul dintre degetele mâinii stângi ce m-a făcut să regândesc programul de pregătire. Combinația asta dintre lucrul cu elevii mei, unii foarte amibițioși, și antrenamentele pentru cea mai importantă competiție din acest an mi-au dat așa, un vibe frumos, care sper să mă ajute să obțin un loc cât mai sus în Spania”, a declarat Ionuț Caracudă.

Braşoveanul va participa la categoria 80 kilograme destinată celor care au peste 50 de ani.

Sistemul de desfășurare este următorul: în prima etapă vor intra pe scenă toți competitorii, în mai multe serii, după care se vor alege primii 10 care vor ajunge în semifinale; după o nouă rundă pe scenă, arbitrii vor alege 6 concurenți, care se vor lupta în marea finală pentru podium.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare