Sport

Un BRAȘOVEAN la EXATLON 2019?!…

  • supravietuitorul_2.png
 

După experiența de la „Supraviețuitorul” – reality-show-ul de la PRO TV, Iulian Pâtea, fostul săritor cu schiurile, participant la Jocurile Olimpice de la Sochi, ar putea face parte din distribuția sezonului 2 al Exatlon România.

Cu audiențe incredibile în primul sezon, încheiat recent, cei de la Kanal D au anunțat deja că show-ul va continua, sezonul 2 urmând să debuteze cel mai probabil la începutul anului 2019.

Brașovul ar putea fi reprezentat în premieră la Exatlon, Iulian Pâtea fiind interesat de acest concurs.

„Chiar mi-ar plăcea să merg la Exatlon. Am depus formularul de înscriere. Și pentru primul sezon am fost în cărți, dar am sperat că voi ajunge la Jocurile Olimpice de la PyeongChang și m-am concentrat pe acel obiectiv. Acum, voi face tot ce pot pentru a ajunge la Exatlon. Am urmărit primul sezon. A fost interesant. Din punct de vedere fizic, nu au fost surprize pentru mine, dar pe partea de psihic este ceva tare. Nu îmi doresc să fac parte din echipa vedetelor, vreau dincolo”, ne-a declarat Iulian Pâtea.

În primul sezon al emisiunii au participat sportivi cunoscuți, precum Giani Kiriţă, Diana Bulimar, Cătălin Cazacu sau Ion Oncescu, toți făcând parte din echipa vedetelor, sau „Faimoșii”, cum a fost aceasta numită.

Mai multe amănunte despre acest subiect aflați dintr-un articol ce va apărea mâine în ediția de print a cotidianului Transilvania Expres.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare