Sport

Un brașovean, „ÎN RĂZBOI” cu FRF!!! Înșelat de Burleanu…

 

Marius Beudeanu a fost pus la colț de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF), fiind amendat cu 5.000 de lei și suspendat 6 luni, întrucât și-a permis să critice dur forul condus de Răzvan Burleanu.

Fostul reputat asistent și observator pentru arbitri a ieșit din nou la atac, având o reacție acidă în cadrul emisiunii „Fluier de final” de la Radio Sport Total.

Printre altele, brașoveanul a declarat: „Glumind un pic, este bine că nu m-au expulzat. Fiind o persoană indezirabilă pentru arbitrajul românesc și pentru conducerea federală, puteau să mă trimită prin Burkina Faso ori Congo. La modul sincer, mă încearcă o stare totală de lehamite și dezamăgire”.

Marius Beudeanu și-a turnat cenușă în cap, recunoscând că l-a ajutat pe Burleanu în campania electorală, pentru a-l detrona pe Mircea Sandu, însă a constatat că a fost folosit de „noua generație”, înșelat, pentru ca aceasta să-și atingă scopul: „Cea mai mare calitate a unui bărbat este onoarea. În momentul în care îți pierzi onoarea, îți pierzi locul în societate… O dată pot fi prostit, dar a doua oară, sub nici o formă. S-ar putea ca Burleanu să aibă parte de un candidat foarte serios la șefia FRF peste doi ani”. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare