Sport

Un brașovean, ANTRENOR la FCSB!!! De ce L-A ALES Gigi Becali?!…

 

Telenovela cu noul antrenor principal al echipei FCSB (NOU antrenor la FCSB?! Un alt episod al telenovelei…) pare că s-a încheiat.

Gigi Becali a decis ca brașoveanul Dinu Todoran, fost fotbalist la ICIM Brașov – printre altele, să preia echipa de la Toni Petrea.

„Am ales un antrenor, tot un om cuminte. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui «Meme» să-l sune, că vreau să colaborăm cu el. L-a sunat «Meme» și mi-a zis că era la biserică. Dacă era la biserică, de Sfinții Constantin și Elena, am zis să nu-l mai punem la Academie și să-l punem la echipa mare”, și-a motivat decizia Gigi Becali la Digi Sport, continuând: „Gata, eu nu mă mai implic la echipă. Dar oricum echipa e făcută. Păi poți să-i scoți pe Olaru, pe Moruțan, pe Tănase, pe Coman?! Pe Olaru nu poți să-l scoți, chiar dacă nu joacă bine. E prea mare, e prea valoros. La fel și Moruțan”.

Foto: Sportpictures.eu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare