Sport

TVR, bani cheltuiți cu nemiluita pentru Mondialul de fotbal! Și un BRAȘOVEAN va fi în Qatar pentru a comenta meciuri!

  • tvr_7.jpg

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, ce se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, va fi „văzut” în România la TVR. 

Televiziunea Română a cumpărat de mult drepturile de televizare, plătind 9,6 milioane de euro, „la pachet” cu Mondialul din 2026. 

Patru comentatori va avea postul public de televiziune în Qatar, este vorba de brașoveanul Marian Olaianos, de Emil Hossu Longin, Narcis Șelaru și Cristian Mândru, plus un reporter (Dragoș Stoica) și un operator, pentru a transmite în direct partidele și a trimite diverse informații „live”, în condițiile în care reprezentativa noastră de fotbal nu este prezentă la competiție.

Potrivit prosport.ro, TVR a solicitat luna trecută o suplimentare a bugetului pentru importanta „acțiune”, în condițiile în care oricum costurile erau foarte mari, primind de la guvernanți încă 450.000 de euro. 250.000 de euro reprezintă costuri tehnice (conexiuni satelit de pe toate stadioanele de unde comentează cei 4 jurnaliști), iar 200.000 de euro, cheltuielile și diurnele trimișilor timp de o lună.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare