Sport

TURNEUL CELOR 4 TRAMBULINE. Luptă strânsă pentru „vulturul de aur”!!! Ryoyu Kobayashi i-a luat iar fața lui Eisenbichler!!!

 

Astăzi, la Garmisch-Partenkirchen, în Bavaria, s-a disputat a doua etapă a Turneului celor 4 Trambuline la sărituri cu schiurile.

Ca și la Oberstdorf (vezi aici: TURNEUL CELOR 4 TRAMBULINE. EMOȚII pentru liderul Cupei Mondiale!!! Ryoyu Kobayashi a câștigat „la mustață” prima etapă!!!), primul a terminat Ryoyu Kobayashi (266.6 p), japonezul fiind liderul detașat în clasamentul general al Cupei Mondiale.

Pe doi, la mică distanță (264.7 p), s-a clasat germanul Markus Eisenbichler, al treilea fiind polonezul Dawid Kubacki (256.2 p).

În clasamentul general al Turneului celor 4 Trambuline, Ryoyu Kobayashi a acumulat 548.9 puncte, Eisenbichler fiind al doilea (546.6 p), între cei doi urmând a se duce lupta pentru adjudecarea trofeului „vulturul de aur”. Dawid Kubacki este al treilea, cu 526 p.

Surpriza neplăcută a concursului din 1 ianuarie a fost austriacul Stefan Kraft, care a ratat calificarea în manșa secundă.

Urmează întrecerile diin Austria, de la Innsbruck și Bischofshofen.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare