Sport

Turneul Campioanelor. Karolina Pliskova debutează cu o victorie

 

Cehoaica Karolina Pliskova, a treia favorită, a câştigat primul duel de la Turneul Campioanelor, contând pentru Grupa Albă a competiţiei de la Singapore, scor 6-2, 6-2 cu americanca Venus Williams, cap de serie numărul 5. Partida a durat o oră şi 12 minute. În urma acestei victorii, scorul întâlnirilor directe a devenit 2-1 pentru jucătoarea din Cehia. Singurul succes al lui Venus datează din 2015, când s-a impus în finala turneului de la Zhuhai, scor 7-5, 7-6(6).

Tot duminică, de la ora 14.30, se va disputa a doua partidă din Grupa Albă, adversare fiind Garbine Muguruza (Spania, locul 2 WTA) şi Jelena Ostapenko (Letonia, locul 7 WTA). Simona Halep va debuta luni la Turneul Campioanelor, de la ora 14.30 (ora României), împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia (9 WTA). A doua confruntare din Grupa Roşie le va opune pe ucraineanca Elina Svitolina (4 WTA) şi daneza Caroline Wozniacki (6 WTA). Primele două clasate din cele două grupe se vor califica în semifinale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button