Sport

TRIUMF ROMÂNESC. SCM Craiova a cucerit Cupa EHF!!!

 

Final cu mari emoții pentru SCM Craiova cu Kristiansand Vipers, portărița Iulia Dumanska salvând golul cu care norvegiencele ar fi câștigat Cupa EHF cu vreo 15-20 de secunde înainte de încheierea partidei!

Astfel, gruparea olteană a învins în Bănie, în fața a 4.000 de suporteri pătimași, cu 30-25, după ce în tur pierduse în deplasare la 4 goluri diferență, 22-26, și a triumfat în Cupa EHF!

Prima repriză a fost una fabuloasă pentru trupa olteană, care a intrat la vestiare cu un avantaj de 7 goluri, 19-12. Apoi, în partea secundă, nordicele au forțat revenirea, au pus presiune pe echipa antrenată de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece, dar Florianu, Țicu & Co. au avut și șansă, până la urmă, și au obținut o performanță extraordinară.

La final, „principalul” Bogdan Burcea a declarat: „Este ceva minunat! Emoții am avut tot sezonul în Cupa EHF, unde am trecut, pe rând, de formații foarte puternice… Munca noastră a fost răsplătită. E o seară fantastică!”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare